Journalist Iben Foss er i gang med forberedelserne til en artikel for Weekendavisen og forhåbentlig også en P1-dokumentar om distrikts- og sygehuspsykiatrien i Danmark. I den forbindelse vil hun gerne i kontakt med medlemmer af OCD-foreningen, som er villige til at fortælle om deres oplevelser med psykiatrien.

Hendes fokus er på folk, der har oplevet at blive behandlet af personale, som ikke er psykolog- eller psykiatriuddannet. Altså f.eks. hvis man har fået psykoterapeutisk behandling af en sygeplejerske eller fysioterapeut. Man kan bidrage både som anonym og ved navns nævnelse. Iben Foss er også interesseret i at snakke med folk – herunder frivillige og ansatte – der kan hjælpe med baggrundsviden.

Kontakt Iben Foss på iben@berlingskemedia.dk eller tlf. 29 72 15 89, hvis du gerne vil bidrage.