Lokalgrupper: Aarhus, Horsens, Randers, Viborg og Herning

 

Lokalgruppe Aarhus

Kontaktpersoner

Kontaktperson vedr. Børne-unge/Forældregruppen:

Møder og andre aktiviteter

Se under kalender.

Vi holder møde den sidste tirsdag i måneden kl. 19.00.

Mødested

Sundheds-og kulturcenteret Ankersgade 21, 8000 Århus C

Bemærkning

Vi håber, at mange, både OCD-ramte og pårørende har lyst til at komme og deltage i møderne. Formålet med møderne er dels, at vi alle får viden om OCD og behandlingsmulighederne og dels, at man træffer andre, der har OCD inde på livet, så man kan udveksle erfaringer.

Møderne afholdes i en hyggelig og afslappet atmosfære. Der bliver serveret kaffe/te. Hold øje med nye tiltag eller ændringer på denne side.

Mød op og få en snak med andre der kender til OCD, vi er både OCD-ramte og pårørende når vi mødes den sidste torsdag i hver måned. Det betyder meget at snakke med andre i samme situation.

Skulle du/I have forslag til arrangementer, kunne vi vældig godt tænke os at vide om det. Gerne tilmelding v/ foredrag.

Hvor andet ikke er på programmet , vil der være mulighed for at se videofilm om OCD. Alle er velkomne OCD-ramte og pårørende til en snak, udveksling af erfaringer og hyggeligt samvær under frie former. Der er ingen taletvang, og du er sikret anonymitet.

Vi drøfter ofte indholdet i forbindelse med vores mødeaftener og kunne vældig godt tænke os at vide, om du har nogle forslag til arrangementer. I så fald må du meget gerne fremkomme med dem. Det kan du naturligvis gøre ved at møde op, eller du kan sende en mail til denne adresse: edith@ocd-foreningen.dk.

En anden ting, vi har snakket om, er, at det ville være en god idè, hvis du opgiver din mail-adresse til os edith@ocd-foreningen.dk, da du så vil kunne få direkte besked om ændringer og blive mindet om vores aftenarrangementer foredrag og lign.

Selvhjælpsgruppe for unge med OCD

Er du mellem 18 og 25 år? Lider du af OCD? Savner du at tale med andre unge om de problemer, tanker og svære følelser som fylder i en hverdag med OCD?

Hvis du kan svare til ”ja” til det ovenstående, så er vores tilbud om en selvhjælpsgruppe for unge med OCD muligvis noget for dig. Her mødes unge med OCD i et trygt forum, hvor de kan dele deres erfaringer med at være ung og have OCD med hinanden.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om gruppen og muligheden for at være med, så skriv en mail til ocdgruppeaarhus@gmail.com, hvor du kort beskriver dig selv. Så finder vi sammen ud af, om en selvhjælpsgruppe vil være det rette for dig.

Selvhjælpsgruppe for pårørende

Hvis du er pårørende til en person med OCD og har lyst til at mødes med andre pårørende i en samtalegruppe med fokus på de oplevelser og udfordringer, der er forbundet til at være pårørende, så ring og hør mere på tlf. 8624-2519 eller på mail via edith@ocd-foreningen.dk

Selvhjælpsgruppe for voksne

Vi er i øjeblikket ved at undersøge muligheden for også at starte en selvhjælpsgruppe for voksne med OCD. Hvis du kunne være interesseret i at deltage i sådan en gruppe, så skriv en mail til ocdgruppeaarhus@gmail.com.

Adresse

Alle selvhjælpsgrupperne vil foregå: Skovagervej 2, indgang 76; 8240 Risskov. Her er gode parkeringsmuligheder og busforbindelser.

Lokalgruppe Horsens

Kontaktperson

Lokalgruppen holder pause indtil videre.

Møder og andre aktiviteter

Se under kalender.

Vi holder møde den 3. onsdag i måneden kl. 19.00 – 21.00.

Mødested

Horsens Sund By, Åboulevarden 52, 8700 Horsens

Lokalgruppe Randers

Møder og andre aktiviteter

Kontaktperson

Lokalgruppen holder pause indtil videre.

Mødetidspunkt

Kl. 19.00

Mødested

Randers Sundhedscenter, Thorbakke, Biografgade 3
8900 Randers C, Lokale 2.22 på 2. sal

Lokalgruppe Herning

Kontaktperson

Lokalgruppen holder pause indtil videre.

Møder og andre aktiviteter

Se under kalender.

Mødetidspunkt

Kl. 19.00 – 21.30

Mødested

Herning Frivillig Center, Fredensgade 14

Lokalgruppe Viborg

Kontaktpersoner

Lokalgruppen holder pause indtil videre.

Møder og andre aktiviteter

Se under kalender.

Mødetidspunkt

Kl. 18.00 – 21.00

Mødested

De frivilliges Hus, Vesterbrogade 1, 8800 Viborg