Lokalgrupper: Odense, Vejle, Esbjerg, Sønderborg, Aabenraa og Svendborg

Østre Stationsvej 15, 3 sal
Lokale 3.5

Bemærkninger

Hold øje med hjemmesiden for nye tiltag foredrag og lignende her på hjemmesiden.

Selvhjælpsgruppe for OCD-ramte

Er du over 16 år, og har du lyst til at mødes med ligesindede i trygge rammer og dele tanker om og oplevelser med OCD i hverdagen, så kunne gruppen være noget for dig. Her er formålet at lytte til og støtte hinanden i det som er svært, og i at hjælpe sig selv bedst muligt. Sammen vil vi skabe en hyggelig og tryg atmosfære, hvor der er plads til alle, og hvor vi respekterer hinanden. Forløbet varer ca. 1 år.

Grupperne er ledet af to psykologistuderende, som vil være med til at sætte rammerne, så grupperne fungerer bedst muligt og støtte gruppens medlemmer i at opnå deres mål. De psykologistuderende vil inden start og under forløbet modtage supervision af uddannet psykolog med erfaring i selvhjælpsgrupper for OCD-ramte.

Grupperne mødes hver 14. dag i tidsrummet 19-21. Møderne vil foregå i lokaler hos Center for Mental Sundhed, Jernbanegade 15, 5000 Odense C.

For nærmere oplysninger og tilmelding, kan du kontakte ocdgruppefyn@ocd-foreningen.dk.

Gruppelederne for selvhjælpsgrupperne i Odense

Lokalgruppe Vejle

Foreningernes Hus, Vissingsgade 31, 1. sal, 7100 Vejle

Bemærkninger

Alle er velkomne, OCD-ramte og pårørende, til en snak, udveksling af erfaringer og hyggeligt samvær. Hold øje med hjemmesiden for nye tiltag foredrag og lign.

Lokalgruppe Esbjerg

Vindrosen – De Frivilliges Hus,
Exnersgade 4, 6700 Esbjerg, Danmark

Lokalgruppe Sønderborg

Møder og aktiviteter

Her holdes indtil videre pause.

Sønderborghus Kultur- og medborgerhus
Løngang 1, 6400 Sønderborg

Lokalgruppe Aabenraa

Møder og aktiviteter

Her holdes indtil videre pause.

Frivillighuset, Nørreport 30, 6200 Aabenraa

Lokalgruppe Svendborg