Vi kører i øjeblikket webinarserien “Sådan tackler du OCD’en under corona” og torsdag den 7. oktober 2021, kl. 19.00-21.00 gælder det ”OCD hos børn og unge – når tanker og følelser tager over” med oplæg af børne- og ungepsykolog Marie Tolstrup.

For at læse mere om de enkelte webinarer og melde dig til, skal du klikke på dette link.

I første omgang tilbyder vi fem webinarer, hvor en række fagfolk, OCD-ramte og pårørende vil dele deres erfaringer og give gode råd til OCD-ramte og pårørende om, hvordan man bedst tackler udfordringerne under corona. Alt efter interesse, vil vi gentage to af webinarerne i januar og februar 2022. Støtte fra Østifterne har gjort det muligt for os at arrangere denne webinarserie.

Selvom afsætter for webinarerne er coronatiden, vil indholdet være relevant for alle, der gerne vil vide mere om, hvordan man bedst tackler OCD’en – både som OCD-ramt og som pårørende. Det vil være muligt at stille spørgsmål til oplægsholderne efter oplæggene.

Vi håber, at rigtigt mange vil tage imod tilbuddet – og del gerne tilmeldingslinket med andre, som kunne være interesserede!

Venlig hilsen
Bestyrelsen
OCD-foreningen