Selvhjælpsgruppen for pårørende er for dig, der er pårørende til én, der lider af OCD, og som har lyst til at tale med andre pårørende. Man kan i pårørendegruppen dele de tanker, følelser og udfordringer, som fylder i relationen til den OCD-ramte. Formålet med gruppen er, at man lytter og støtter hinanden i det, der er svært. Sammen vil vi skabe en tryg atmosfære, hvor der er plads til alle, og hvor vi respekterer hinanden.

Gruppen ledes af to psykologistuderende, som vil være med til at sætte rammerne, så gruppen fungerer bedst muligt. Samtidig vil gruppelederne også stå for nogle informative oplæg undervejs, så man som pårørende kan lære mere om OCD, behandlingsmuligheder og rollen som pårørende. Gruppelederne har modtaget supervision af psykolog med speciale i OCD.

Pårørendegruppen, der er en lukket gruppe, starter op den 20. september, hvor vi mødes kl. 19-21 i Café Oda, Teglværksgade 12, 8000 Aarhus C. Gruppen afholder derefter møder cirka hver tredje uge.

Du kan kontakte gruppelederne for pårørendegruppen på paagruppeaarhus@ocd-foreningen.dk. Her kan du bl.a. tilmelde dig efterårets forløb eller få flere informationer om gruppen og dens funktion.