Er du OCD-ramt, over 18 år, og har du lyst til at mødes med ligesindede i trygge rammer og dele tanker om og oplevelser med OCD i hverdagen, så kunne selvhjælpsgruppen være noget for dig.

Gruppen starter i november 2017 og mødes hver 2. torsdag (ulige uger) fra kl. 19.00 – 21.30. Forløbet varer ca. 1 år og er gratis. Møderne vil indtil videre foregå i PIO Mental Sundheds lokaler, Jernbanegade 15, 5000 Odense C.

For nærmere oplysning og tilmelding kan du skrive til shgvoksneo@gmail.com. Bemærk, at der maksimum er plads til 8 deltagere. Selvhjælpsgruppen ledes af to psykologistuderende, Daniel og Kim. De er begge kandidatstuderende ved Syddansk Universitet. De modtager under forløbet supervision af uddannet psykolog med stor erfaring i selvhjælpsgrupper.

Det er den 3. selvhjælpsgruppe for OCD-ramte, som vi har fået mulighed for at starte på Fyn. Så tøv ikke med at tilmelde dig:-)

Mvh,
OCD-foreningen, Lokalgruppe Fyn