Er du forældre/ kæreste/ søskende eller på anden måde pårørende til en person med OCD, eller kender du nogen der er? Kunne du tænke dig at møde og snakke med andre pårørende i en lignende situation? Så er der stadigvæk ledige pladser! Næste møde er 21. juni kl. 19.00.

I gruppen er der fokus på erfaringsudveksling, samt mulighed for at snakke om tanker, følelser og oplevelser, der kan være forbundet med at være pårørende til en OCD-ramt. Selvhjælpsgrupperne ledes af psykologistuderende, som vil dele deres viden om OCD og kognitiv adfærdsterapi. Selvhjælpsgrupperne er lukkede grupper og kører ca. et halvt år ad gangen.

Selve mødet varer ca. to timer inkl. pause og afholdes en gang hver 2. uge. Møderne afholdes i Teglværks Gade 12, 8000 Aarhus C
Tilmelding og eventuelle spørgsmål sendes til: kontakt.ocd.aarhus@gmail.com