BDD, også kendt som “indbildt grimhed”, er en angstlidelse, hvor det kort fortalt er ens eget udseende, man tvangsmæssigt er angst for. Lider man af BDD, er man ekstremt opmærksom på en eller flere dele af udseendet, som man oplever som fejlagtigt, mangelfuldt, asymmetrisk eller væmmeligt. Læs mere om BDD på denne side.

Onsdag d. 10. april, kl. 19.00 – 20.00 har du mulighed for at deltage i webinaret ”BDD ….og hvad du kan gøre , hvor psykiater Lars Hansen går i dybden med, hvad BDD er og hvilke behandlingsmetoder, der har effekt.

Lars Hansen, der har over 30 års klinisk erfaring med behandling af BDD-ramte, vil i sit oplæg komme ind på emner som: Hvilke symptomer dominerer i BDD? Hvorfor får man BDD? Hvor hyppigt er det? Konsekvenser af BDD for patient, pårørende og samfund?

Derudover vil han komme ind på behandlingsmetoder (terapi, medicin), screeningsværktøj til at forsøge at sikre, at man får behandling for sin BDD frem for at gå til en plastikkirurg, samt en case på en BDD-ramt.

Klik på dette link for at melde dig til webinaret, der vil blive afviklet på Teams.