På Mastiff TV, hvor jeg er caster, er vi i research-fasen til en oplysende program-serie til DR1. I den forbindelse vil jeg meget gerne i kontakt med personer med OCD, som kunne være interesseret i at medvirke (som minimum er 18 år). Programmet handler om at møde personer i en lignende livssituation, så man i en gruppe kan udveksle erfaringer og inspirere hinanden. Det handler om at turde udfordre sig selv og finde styrke i fællesskab. Programmet består primært af enkeltinterviews og gruppeaktiviteter og foregår i fem optagedage i træk (man-fre) i oktober eller november.
Skriv dit tlf. nr. og et par linier om dig selv og send gerne et billede eller videopræsentation af dig selv til denne mail: casting2018@mastifftv.dk

Man forpligter sig ikke til noget, ligesom man heller ikke kan være sikker på at komme med i programmet.

Alle henvendelser og personfølsomme oplysninger vil blive behandlet strengt fortroligt.

Venlig hilsen,
Michelle Christensen