Igen i år havde OCD-foreningen en stand på Folkemødet i Allinge på Bornholm, og igen fik de frivillige udsendte dejligt travlt med at svare på masser af gode spørgsmål om OCD og ikke mindst behandlingsmulighederne.

Ud over det faste indslag med en “Tip-en-13’er” om OCD – som trak virkelig mange hen til standen – havde vi tre arrangementer: En paneldebat med deltagelse af Jacob Klivager Vestergaard (formand, SFU), Vicky Bender Lorenzen, SF (regionsrådsmedlem Region Syddanmark), Mikkel Rasmussen (psykiater og medlem af Regionsrådet i Region Midtjylland for Psykiatrilisten), Thies Mathiasen (regionsrådsmedlem Region Syddanmark – Danske Regioners Psykiatri- og Socialudvalg for DF), Carsten Stoemann Rasmussen (OCD-ramt), Psykolog Malene Klindt Bohni (OCD-ekspert) samt ordstyrer Stig Andersen (ansvarshavende redaktør på OCD-nyt), samt et dubleret arrangement, hvor Carsten Stoemann Rasmussen, OCD-ramt og forfatter til bogen “OCD-drengens tabu” gav sin personlige beretning og psykolog Malene Klindt Bohni supplerede med fagligt input.

Politikerne i paneldebatten fik ifølge eget udsagn rigtig meget input, de kunne tage med hjem og arbejde videre med, og Carsten og Malenes oplæg var for de mange tilhørere en virkelig stærk og givende oplevelse, der for alvor gav et indblik i hvor svær en lidelse, OCD kan være.

Se flere opslag, billeder og kommentarer på vores Facebook-side.