Selvhjælpsgruppen i Aalborg er et tilbud til dig, der er OCD-ramt, hvor du i trygge rammer kan møde andre, der kender til det at leve med OCD. Lyder det som noget for dig, så er der lige nu ledige pladser, og du vil blive budt varmt velkommen.

Gruppen er ledet af psykologistuderende, der modtager faglig supervision af uddannede psykologer både før og under forløbet.

Formålet med selvhjælpsgruppen er, at deltagerne får mulighed for at møde andre, der kæmper med OCD og de udfordringer, der følger med det at leve med lidelsen, for på denne måde at hjælpe hinanden med personlig udvikling. Vi tager fat om emner, som I finder relevante, og taler altid ud fra jeres behov.

Er du interesseret i at være med i selvhjælpsgruppen, kan du kontakte os på mailen ocdgruppeaalborg@ocd-foreningen.dk

Vi mødes en aften hver anden uge i De Frivilliges Hus på Vejgaard Bibliotek
Hadsundvej 35, 9000 Aalborg.

Venlig hilsen
Gruppelederne i Aalborg
Maria Schmidt Justesen (kandidatstuderende i psykologi)
Diva Safi (bachelorstuderende)