Olav Hergel er forfatter og journalist og har vundet en lang række priser, heriblandt Cavling-prisen. Nu har han skrevet en personlig bog om sin mor, hendes psykiske sygdom og de lange skygger, det har kastet i Olavs eget liv i form af depression og OCD.

Olav Hergel var kun syv år gammel, da moren første gang blev indlagt på psykiatrisk afdeling. Hun var en del af kredsen omkring Karen Blixen og mødte her sit livs store, men uforløste kærlighed, i skikkelse af digteren Thorkild Bjørnvig. En ulykkelig kærlighed, der også fik store konsekvenser for Olav og hans søster, da moren tog sit eget liv.

Depressionsforeningen har i samarbejde med OCD-foreningen arrangeret følgende to foredrag, det første på onsdag i Roskilde:

Når lyset er stærkere end mørket
– Foredrag om at skabe et godt liv trods psykisk sygdom

Kl. 19:00 –21:00, 10. januar 10, 2024, Roskilde
Yderligere informationer og tilmelding via dette link.