Selvhjælpsgruppe Voksne/unge (fra 16 år)

Selvhjælpsgruppen er for dig, som har OCD, og som har lyst til at tale med andre OCD-ramte og dele tanker, følelser og problemer, som følger med. Her er formålet at lytte til og støtte hinanden i det, som er svært, og i at hjælpe sig selv bedst muligt.  Sammen vil vi skabe en hyggelig og tryg atmosfære, hvor der er plads til alle, og hvor vi respekterer hinanden.

Gruppen er ledet at 2 psykologistuderende, som vil være med til at sætte rammerne, så gruppen fungerer bedst muligt og støtte gruppens medlemmer i at opnå deres mål. De psykologistuderende har modtaget supervision af psykolog med speciale i OCD.

Gruppen mødes torsdage i lige uger kl. 19-21, og møderne finder sted i Cafe ODA, Teglværksgade 12, 8000 Aarhus C.

Selvhjælpsgruppen er en lukket gruppe og kører fra et halvt til et helt år ad gangen.

Hvis du er interesseret i at komme i selvhjælpsgruppen for voksne/unge (fra 16 år), kan du kontakte os på Ocdselvhjaelpaarhus@ocd-foreningen.dk