Selvhjælpsgruppe

Ny selvhjælpsgruppe i København søger gruppedeltagere. Er det dig? Er du over 18 år, og har du lyst til at mødes med ligesindede og dele tanker om og oplevelser med OCD i hverdagen? Så kunne en selvhjælpsgruppe være noget for dig. Vi opstarter en ny selvhjælpsgruppe i oktober måned i København. Og der er plads til flere. Gruppen mødes hver anden onsdag fra kl. 19.00 – 21.00. Forløbet varer ca. 1 år og er gratis. Og det hele foregår i trygge rammer.
For nærmere oplysning og tilmelding kan du skrive til ocd.gruppe.kbh@gmail.com.

Pårørendegruppe
Ny pårørendegruppe i København søger gruppedeltagere. Vi opstarter en ny pårørendegruppe i København, og der er plads til flere. Gruppen mødes hver anden tirsdag fra kl. 16.30-18.30. Forløbet varer ca. 1 år og er gratis. Og det hele foregår i trygge rammer.
For nærmere oplysning og tilmelding kan du skrive til ocdforeningen.paaroerende.kbh@hotmail.com.