Lokalgruppe Fyn: Selvhjælpsgruppe for pårørende til OCD-ramte i Odense

 Er du over 18 år og pårørende til en OCD-ramt, og ønsker du at udveksle dine erfaringer, tanker og følelser med andre pårørende? Så vil der i løbet af april 2017 blive oprettet en selvhjælpsgruppe for dig/ jer.

Gruppen mødes den første onsdag i ulige uger hver måned fra kl. 19.00 - 21.30. Forløbet varer ca. 1 år og er gratis. Møderne kommer til at foregå i PIO Psyk Info Odenses lokaler, Jernbanegade 15, 5000 Odense C.

Hvis du ønsker at deltage, skal du henvende dig på følgende mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
I mailen bedes du skrive kort om dig selv, din oplevelse med OCD og relationen til den OCD-ramte, så gruppelederne sammen med dig kan finde ud af, om gruppen er noget for dig.

Bemærk, at der maksimum er plads til 12 deltagere.

Selvhjælpsgruppen er ledet af to psykologistuderende, Camilla og Nina. Begge er kandidatstuderende ved Syddansk Universitet. De modtager under forløbet supervision af uddannet psykolog med stor erfaring i selvhjælpsgrupper.

Camilla og Nina vil være til stede ved det kommende møde i Lokalgruppe Fyn, onsdag den 29. marts kl. 19.00-21.00, hvor henvendelser og spørgsmål om gruppen også kan ske.