Hjælp os - støt OCD-foreningen med et gavebidrag - vi har hårdt brug for det!

Nye regler fra SKAT med virkning fra 1. april betyder, at vi skal modtage 100 gaver á minimum 200 kr. om året for at bevare fradragsretten for gavegivere, retten til at modtage midler fra Tips- og Lottopuljer, som udgør ca. en 1/3 af foreningens indtægter, samt momskompensation m.m. Vi mang­ler pt. at modtage 65 gavebidrag á min. 200 kr. inden d. 31. dec. 2014!

Det er ikke et krav, at de 200 kr. skal indbetales samlet, så hvis du allerede har givet os en gave på f.eks. 50 kr. og giver os yderligere 150 kr. inden udgangen af året, tæller det som 1 gave.

Jo flere, der støtter arbejdet med OCD-sagen, desto større effekt vil vores indsats få. Vi har mange aktiviteter i gang såvel på landsplan som lokalt, som kommer børn, unge og voksne med OCD samt pårørende til gode.

Når du støtter OCD-foreningen, kan du trække dit bidrag fra i skat op til 14.500 kr./år. Hvis du vil have fradrag, har vi derfor brug for dit CPR-nummer - så skal vi nok sørge for at give SKAT besked.

Bidrag kan indsættes på Reg. 1551 konto nr. 16634751

På forhånd 1000, 1000 tak!

Bestyrelsen, OCD-foreningen

Artikel om Café ODA i Århus Stiftstidende

Under overskriften "De sårbares fristed" bringer Århus Stiftstidende i dag en god lille artikel om Café ODA i Teglværksgade, som fejrer to års fødselsdag den 25. september. Læs artiklen ved at klikke her.

Vindere af Folkemøde-konkurrence

Vi havde arrangeret en lille konkurrence på Folkemødet, og vi har nu udtrukket vinderne.

Vinderen af biografbilletter til to personer blev  Johnny Dehlsen og vinder af en lækker mobiltaske blev Genete Laumark-Møller og Linda H. Petersen. Vinderne har fået besked.

Voldelige tvangstanker

Er du eller har du været plaget af tvangstanker om, at du vil begå vold? Har du lyst til at fortælle åbent om det i et interview? Er du under 25 år?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, vil forfatteren Per Straarup Søndergaard gerne i kontakt med dig. Han arbejder for øjeblikket på en bog om unge med OCD. Du kan kontakte ham på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller tlf. 51228169.

OCD-foreningen på Folkemødet

20140612 114935  20140612 120241 Edith og Helle small
For første gang er OCD-foreningen med på folkemødet på Bornholm. Kom og få en snak med os på Kirkepladsen, teltplads k7. Vi giver en gratis vand sponsoreret af Soft Ambrosia. Som det ses, er Folkemødet en god mulighed for at møde beslutningstagere under afslappede former. Edith Christensen, medstifter af vores forening og nuværende kasserer, står her sammen med Helle Thorning-Schmidt!

Mange hilsener,
OCD-foreningen