Foredrag i Sønderborg aflyst

Foredrag ved OCD-ramt Jonas Fryland d. 2. september i Sønderborg aflyses desværre pga.  en dobbeltbooking. Foredraget afholdes istedet den 4. november.

En angst fyldt med ritualer – OCD

Dør, kaffemaskine og stikkontakter blev altid tjekket tre gange. Tøjet skulle have nøjagtig samme farve – ellers måtte det ikke vaskes sammen. Seks par cowboybukser var altså lig med seks vaske.

Tvangshandlingerne, som er en angstform, optog ekstrem meget af Bettinas tid. Hør hendes beretning om, hvordan hun i dag ved hjælp af kognitiv terapi og medicinsk behandling er blevet symptomfri. Hør også psykologens oplæg om symptomer, årsager og behandling. Der er også gode råd til pårørende.

Oplægsholdere: Psykolog og forfatter til to bøger om OCD, Malene Klindt Bohni og Bettina Broni, formand for OCD-foreningen

Sted: AUC – aktivitets og udviklingscenter i socialpsykiatrien, Sønderport 8, 8500 Grenå.

Dato og klokkeslæt: Onsdag 23. september kl. 19.00 -21.30

Pris: 50 kr.

Tilmelding: På www.psykinfomidt.dk eller 7847 0450

Arrangør: Norddjurs Kommune og PsykInfo Midt, Region Midtjylland

Artikel om OCD i Alt for damerne

I OCD-foreningen arbejder vi jo hele tiden på at udbrede viden og skabe mere åbenhed om OCD. Det er derfor rigtig godt, når emnet bliver taget op i medier, der kommer længere ud end vores eget medlemsblad:-)

Sommetider må vi så konstatere, at ikke alle journalister nødvendigvis er så grundige i deres research, så der kan snige sig nogle misforståelser ind, som vi kan ærgre os lidt over. Heldigvis er der også artikler, der på en god og sober måde tager emnet op - en af dem er en ny artikel i Alt for damerne, som du kan læse ved at klikke på flg. link Lider du af OCD? Se tegnene her

Venlig hilsen,
Stig Andersen
Redaktør OCD-nyt/ocd-foreningen.dk

OCD-foreningen modtager støtte fra Tuborgfondet

OCD-foreningen kunne ikke udføre sit arbejde til fordel for OCD-ramte og deres pårørende, hvis der ikke var en række fonde og offentlige institutioner, der gav os økonomisk støtte . Senest har Tuborgfondet således bevilliget 25.000 kr. til PC-udstyr til vores kontorer. Vi er meget taknemmelige for støtten og vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for donationen fra

Tuborgfondet jpg.

OCD-foreningens bestyrelse

Giv en gave til OCD-foreningen og vind et Bridgewalking-ophold for to på Hotel Trinity!

Hotel Trinity SmallNu har du - eller en du kender - muligheden for at give en gave til OCD-foreningen og samtidig få chancen for at vinde et Bridgewalking-ophold for to personer på Hotel Trinity, der ligger smukt med udsigt over Lillebælt.

Hotel Trinity har valgt at støtte vores arbejde ved at donere opholdet, og det er vi meget taknemmelige for.

Alle, der i 2015 og senest 1. oktober har givet en gave på 200 kr. eller derover, deltager i konkurrencen. Man deltager med et lod i konkurrencen for hver 200 kr., man har givet. Gaver kan indbetales på foreningens konto i Danske Bank: Reg nr. 1551 Kontonr. 16634751.

Der kan naturligvis også gives gaver efter 1. oktober, men så er man ikke med i lodtrækningen. Nye regler betyder, at vi skal modtage mindst 101 gaver á 200 kr. om året for at bevare vores godkendelse som velgørende forening efter ligningsloven. Mister vi denne godkendelse, vil det have meget alvorlige følger for vores arbejde for OCD-ramte og deres pårørende. Så derfor:

Spred budskabet i dit netværk! På forhånd tusind tak for støtten!

Flere artikler...

1. Ny ungegruppe i København